Giant Defy TCR Propel XTC opruiming

Giant Defy, de kampioen van Roubaix

De Giant aluminium racefietsen zijn allemaal uitgerust met het Giant Defy frame. Dit zogenoemde endurance frame is er op gemaakt om zo aangenaam mogelijk je kilometers af te leggen.

Het frame is gemaakt van de ultralichte Giant Aluxx aluminium legering. Door een kortere bovenbuis en hogere balhoofdbuis is dit frame uitermate geschikt voor de beginnende fietser of de fietser die zijn huidige avonturen uit wil gaan breiden. De speciale vormen van de framebuizen zijn zo ontworpen om jou de nodige flexibiliteit te bieden, zodat jij lekker kan genieten van je fietstocht.

  

Zomeruitverkoop

Type 

Schakelgroep 

Adviesprijs     

 Maten 

Opruimprijs 

Giant Defy 1 

Shimano 105 

€1299 

 M

€999 

Voor meer informatie over de Giant Defy fietsen klik je hier naar de Giant Defy website.

Voor vragen aan een van onze medewerkers mag u altijd bellen, mailen en langskomen in onze winkel.

Klik hier voor onze contactgegevens.

Giant 2016 27.5 MTB's.

De mountainbikes met 27.5 inch wielen is de mountainbike van de toekomst, het beste van 2 werelden. De mountainbike is sneller in de acceleratie en is een stukje wendbaarder maar ook stijfheids en gewicht waarden zijn beter. Giant heeft gelooft dat de 27,5 inch mountainbike de MTB van de toekomst word. Lees hier waarom ook een 27.5 MTB zoveel beter is.

Giant XTC Advanced 27,5 

Giant zijn carbon fietsen staan over heel de wereld bekend als 1 van de beste. Giant verkoopt de meeste sportieve fietsen over de hele wereld, met dubbele cijfers tegenover de 2e grootste. Giant carbon mountainbikes behoren tot de lichtste en stijfste met unieke rij- en stuureigenschappen worden deze fietsen zelfs geroemd door professionals.

Type 

 Schakelgroep   Maten  Voorvork   Gewicht   Adviesprijs   Opruimprijs

XTC advanced 27.5 1

 Shimano XT incl XT remmen 

 Carbon wielset

 M (18 inch)

 L (20 inch)

 Fox float

 10.0 kg  €3399  €2499