aanbieding cyclocross

opruiming sportieve fietsen

       CycloCross-seizoen 2017-2018


Het cyclocross-seizoen staat weer voor de deur. Mathieu van der Poel en Wout van Aert zijn op dit moment de puntjes op de i aan het zetten om goed voorbereid aan de start van de eerste wedstrijden te staan. Dit is ook het moment om het veldrit of toertochtenseizoen te kunne beginnen met een supersnelle crossfiets. Om je hierbij een beetje te helpen hebben wij een aantal veldritfietsen geselecteerd waarmee je goed beslagen voor de dag kunt komen.

   

Merida Cyclocross 500Een lichtgewicht aluminium frame met volledige kabelintegratie en een carbon voorvork voor extra stijfheid en comfort. Uiteraard is dit model afgewerkt met schijfremmen, wat de standaard is voor een moderne crossfiets. Het dubbel voorblad en Shimano 105 afmontage zorgt ervoor dat je op ieder terrein de juiste versnelling te pakken weet te krijgen. Dit is de ideale fiets om goed voorbereid de winter mee in te gaan.

Model Crossway 500
Afmontage Shimano 105
Beschikbare maten  S/M
bijzonderheden schijfremmen
Kleur darkblue/orange
Adviesprijs: €1299,- Aanbiedingsprijs: €1099,-


Merida Cyclocross 700
De Merida Cyclocross 700 bevat een lichtgewicht aluminium frame, welke begin dit seizoen opnieuw ontwikkeld is, om aan alle eigenschappen te bevatten die nodig zijn om onder heftige omstandigheden te presteren. Een laag gewicht gecombineerd met strakheid en vooral veel comfort zorgen ervoor dat je urenlang door het bos kan fietsen zonder dat dit een zware belasting voor je lichaam vormt. Het moderne design gecombineerd met de volledige Shimano Ultegra afmontage en hydraulische remmen maakt dit een fiets die zelfs voor de wedstrijdsport is in te zetten. De hoogwaardige fullcrumwielen met afgedichte lagers en steekassen maken het verschil onder zware omstandigheden.

Model Crossway 700
Afmontage Shimano Ultegra disc
Beschikbare maten S/M
Bijzonderheden Fullcrumwielen incl. steekassen
Kleur Glossy green
Adviesprijs: €1999,- Aanbiedingsprijs: €1699